Izvor:
25.04.2017 u 16:31
0

ĆUTALA SVE VREME: Dalila za happytv.rs priznala koja učesnica joj je pretila da će imati seks sa Mladenom i šta je Tihomirova najveća TAJNA!

Dalila Mujić odgoovrila je na nekoliko pitanja za happytv.rs, a koja se tiču Anamarije, Tihomira i njenog učešća u najglednaijem rijaliti šou "Parovi".

Zašto si se posvađala sa Slađom?

Jedino sam za Slađu mislila da je iskrena i fer igrač do juče. Napadala me danima za stolom, ali sve kroz šalu ili prebacujući loptu na druge, sve dok se nije otvorila poslendja tabela u nedelju na kojoj sam sa 62,3% glasova bila ubedljivo prva i tada su krenule njene demonstracije sa Vesnom Rivas bez ikakvog razloga. Nije želela ni da mi čestita iako sam ja njoj svaki put pružila ruku od srca kada bih je videla na prvom mestu. Navodno je izgovarala da ja to nisma zaslužila. Onda me juče preko dana napala verbalno, rekla je da će seksualno da opšti sa Mladenom da bi mene povredila. Prepucavale smo se u hodniku, jako me je povredilo jer sam to od svih očekivala, samo od nje ne. Ali idemo dalje i nastavlja se, vuk dlaku menja, ali ćud nikada.

Da li se plašiš da ćeš ostati potpuno sama pošto su ti skoro svi okrenuli leđa?

Ostala sam sama otkad je izašla Jelena Krunić. Da se plašim samoće ne bih bila u svađi sa svima, nego bih im se ulizivala. Pokazali smo svoja prava lica, tek sada ih neki otkrivaju kao što je Slađana.

Da li si ti pravi prijatelj Anamariji iako se nabacuješ njenom dečku Tihomiru (ona tvrdi da gajiš skrivene emocije prema njemu)?

Ja sam Anamariji bila najbolji prijatelj, ali sam takođe bila na oprezu da će jednog dana doći do pucanja bez razloga. Okrneula mi je leđa zbog cele vile, a ne zbog Tihomira. Njemu se ne nabacujem, nego on meni i to nju boli. On ne gaji nikakve emocije prema njoj i to tvrdim odgovorno, samo je koristi zarad opstanka u vili.

Smatraš li sebe za jakog rijaliti igrača i vidiš li sebe kao pobednika ove sezone?

Naravno, smatram sebe prejakim igračem. Za mene je samo ovo velika igra u kojoj sam već pobeđivala, samo sa drugim igračima, a kada već jednom igraš, onda znaš sve. Vidim sebe kao apsolutnog pobendika, jedino ako glasači ne budu dovoljno glasali, a onda ostajem moralni pobednik.

Za koga možeš da kažeš da ti je jaka konkurencija?

Nemam konkurenciju, svi ovi koji tripuju da su favoriti su prosečni i nemam inspiraciju da se takmičim sa njima. Igram svoju igru, zabavljam se, uživam, pa malo se iznerviram, idem u izolaciju, ali sve je to rijaliti koji sam već prošla. Imam svoje lavove i lavice, svoje grupe, ništa me ne zanima. Roditelji i prijatelji su van ove igre, tačnije napolju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter