Izvor:
20.08.2019 u 08:56
0

DA LI JE OVO KRAJ: ĐINA NAKON OVE PORUKE NE MOŽE DA SE OPORAVI?! (FOTO)

POKAZAO SE NA DELU: SUKI OVIM POTEZOM RAZORUŽAO SVE DAME! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Đina Marjanović, dobila je poruku koju uopšte nije očekivala! Naime, njoj je njen dečko Đorđe Tomić poslao vrlo zanimljivu poruku koja je mnoge iznenadila!

ZANOSNA SLAVLJENICA: IZABELA ALIJOSKI OSKUDNO ODEVENA MAMI NA GREH! (FOTO)

E sad ja…ljubavi moja jedina, volim te najviše na svetu…svaki dan mi je sve lepši i lepši, nadam se da će biti još lepši..volim te najviše na tri sveta, jedan pravi i dva naša…ona koja čuvamo samo za sebe…sretno nam devet meseci ljubavi moja jedina, najjedinija na celom svetu! – glasi poruka!

KONAČNO JE USPEO DA SE UVUČE U NJEN KREVET: EVO SA KIM JE IRMA PROVELA NOĆ! (FOTO)

Izgleda da je sada kraj njihove veze i da će stati na ludi kamen! Fanovi su oduševljeni što se njihov odnos razvija u dobrom smeru te ne treba da čudi što gotovo svi žele da se njihova svadba dogodi što pre.

KONAČNO JE OTKRILA ISTINU: ON JE OSVOJIO SRCE ALEKSANDRE MARJANOVIĆ?! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Instagram/ djiadjole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter