Izvor:
07.06.2017 u 00:18
0

DAVID I DEJAN ZAPREPAŠĆENI MAJČINOM ODLUKOM: Počela emisija, Mungos došao BEZ BILJANE!

Počelo je još jedno izdanje emisije o najpopularnijem rijaliti šou "Upoznajte Parove", a iako su Biljana Dragojević i njen partner Mungos najavljeni gosti, majka braće Dragojević ipak nije došla u studio.

Naime, Mungos je došao u studio, ali sam.

Biljana je ostala u kafiću, ubediću je da se i ona popne gore. Povredile su je izjave Skrivene, okej što su mene ispljuvali, ali za nju je to van svake pameti. Odakle joj pravo da to priča? Majka vas je pozdravila sve, isto i snajke – rekao je Mungos gledajući u plazmu Davida i Dejana.

A da li će se Biljana pridružiti do kraja emisije, videćemo.

Podsetimo, na jednom od roditeljskih sastanaka, Biljanu je vređala Skrivena, te je majka Dejana i Davida napustila vilu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter