Izvor:
21.03.2017 u 21:29
0

INTERVJU SA KSENIJOM – II DEO: Otkrila kako će reagovati njen dečko zbog seksa sa Nikolom, i zbog čega neće ostati sa Lakićem u vezi!

Učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" Ksenija Kranjec samo za happytv.rs govorila je o Nikoli Lakiću, dojučerašnjoj drugarici Branki Okuki, ali i o sukobu sa Jelenom Krunić.

Slovenka je odgovorila na sedam pitanja, a u drugom delu vam donosimo odgovore na poslednja tri pitanja.

Nikola Lakić je slagao na poligrafu da nije imao seks sa tobom. Šta će biti sa dečkom koji te čeka napolju?

Napolju me niko ne čeka jer nemam dečka.

Šta zaista misliš o Nikoli? Često govoriš da te nervira, ali van lajva ste non-stop zajedno.

Muškarac je dobar momak – i muškarac i prijatelj, ali ja ga ne vidim pored sebe kao partnera jer je previše ljubomoran i posesivan. Volimo da se družimo, zatvoren prostor čini čuda.

Da li misliš da je Nikola Lakić zaljubljen u tebe ili je s tobom da bi duže opstao u Parovima?

Očekivala sam to pitanje na poligrafu, ali ga nisam dočekala. Mislim da mu je to bila taktika da odmah ispliva i da ga ljudi skontaju i da tek onda on samostalno pokaže sebe i bude solo igrač.

Prvi deo intervjua možete pogledati klikom ovde.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter