Izvor:
07.08.2018 u 17:58
0

IVAN MARINKOVIĆ BESAN: Objasnio šta se desilo između Irme i njega! (FOTO)

U medijima je odjeknula vest da je Ivan Marinković hteo da seksualno napastvovao cimerku iz vile ,,Parova" i pevačicu Irmu Sejranić, te povodom toga morao je da da još jedan demanti.

Anđela, moram još nešto da kažem, odnosno da demantujem. Video sam danas po nekim portalima se pisalo da sam ja hteo da silujem Irmu, u fazonu da sam hteo da se zlostavljam, pa su me pozvali novirati, gde sam ja rekao da nemam pojma o čemu se radi – objašnjava Marinkovićev i dodaje – Da bi posle pola sata Irma lično objavila demanti, te da je samo pogrešno preneseno, ona je za mene rekla samo da nismo u dobrim odnosima i to je sve. E sad, šta je istina, ne znam – završava Ivan.

Sa druge strane, Irma je najavila na svom Instagram profilu gostovanje sutra u emisiji ,,Upoznajte parove" na Hepi televiziji od 18:30 gde će reći pravu istinu šta se desilo zapravo.

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter