Izvor: Happy BSC
02.06.2020 u 11:59
0

IVANA IZGUBILA NEVINOST NAKON ŠTO JE IZAŠLA IZ RIJALITIJA: Nije mogla da ČEKA, novi dečko je ISPUNJAVA! (FOTO)

Bivša učesnica luksuzne vile „Parova“ Ivana Mitrović prepoznatljiva je po tome jer je jedina čedna takmičarka u bilo kakvom formatu rijalitija.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

EKSKLUZIVNI SNIMCI! AMERIČKA POLICIJA KRVNIČKI SE OBRAČUNAVA SA GRAĐANIMA! (VIDEO)

CRNA GORA OPET NA NOGAMA! BRANE SE SVETINJE, ponovo kreću LITIJE!

OHLADILO SE MORE U GRČKOJ Fenomen nezabeležen zadnjih 20 godina!

AMERIKA TONE U ANARHIJU! MASOVNE TUČE, PLJAČKE, UBISTVA – NEMOĆ NAJMOĆNIJE DRŽAVE SVETA! (VIDEO)

Naime, mlada karatikinja je imala takvo detinjstvo da nije izlazila iz svog doma, a nakon što je odrasla nije mnogo izlazila.

ZVANIČAN SPISAK GOSTIJU: Kadra će biti ANGAŽOVAN, zahtevao BASNOSLOVNU sumu NOVCA da bi video Izabelu! (FOTO)

Publika ju je zapamtila kao jedinu „nevinu“ devojku koja je ušla u rijaliti sa 25 godina. Naime, Ivana je pred milionskim auditorijumom ispričala da je devica i da još uvek nije pronašla pravog muškarca sa kojim bi izgubila nevinost. Poznata je i kao jedina učesnica koja je plakala svaki put kada bi samo pomislila da će izaći iz rijaliti programa i otići kući. Govorila je da joj se toliko dopada boravak u rijalitiju da ne želi nikada da napusti taj prostor, međutim desio se i taj momenat kada je ona morala da izađe iz raskošnog kompleksa.

KONTROVERZNA MAMA ŠOKIRALA NACIJU: Ima SE*S KOMBINACIJE, putuje sa BURŽUJIMA, ostavlja DECU! (FOTO)

Ivana je odlučila da izgubi nevinost koju je čuvala 25. godina, i to istu noć nakon što je izašla iz poznatog zabavno-humorističkog programa.

– Nevinost sam čuvala za Milija, ali džabe.. on me ne želi.. kada sam izašla iz rijalitija upoznala sam jednog finog mladića, i ostali smo zajedno, sada će me više čuvati. Zna koliko vredi moja nevinost – istakla je Ivana.

Šta će se dalje dešavati, ostaje da ispratimo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter