Izvor:
18.01.2019 u 22:28
0

IZABELA I KADRA SIMULIRALI S*KS NA SLAĐINE OČI: Fanovi žestoko osudili njihov postupak! „Nije te sramota što te mama gleda!“ (FOTO)

Elvin Kadrić i Izabela Alijoski već danima razmenjuju nežnosti i simuliraju se*s.

Sve bi bilo sasvim normalno, da lepa Bells ne deli istu sobu sa majkom, Slađom Petroivić, koja je priznala da joj smeta šta njena ćerka radi u rijalitiju na njene oči:

– Odlučila sam da nema s*ks u rijalitiju upravo zbog toga što znam kako su se osećali prošle sezone. Nas dvoje se valjamo po krevetu, to se ne dešava često. Ne radim ništa što napolju pred njom ne radim – rekla je Bells, a Slađa je dodala:

– Smeta mi, naravno da mi smeta. Ne smeta mi da sedite jedno pored drugog, kada se poljubite, ali sve više od toda da… – bila je iskrena takmičarka:

Pogledajte kadrove koji su zasmetali gledaocima i Izabelinoj majci:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter