Izvor:
18.01.2018 u 05:24
0

IZNENAĐENJE PRODUKCIJE: Velika zvezda Beogradskih ulica u Parovima ! (foto)

Večeras pored objavljivanja vanrednih nominacija i objavljivanja četvoro učesnika koji su na spisku za izlazak iz vile u studiu je jedno iznenađenje.

Kao gost u studiu se našao Kale gospodar vremena. Čuvena zvezda beogradskih buseva i ulica je u Parovima.

On je došao da prokiomentariše situacije u vili a i izjavio je da je tu i zbog jedne učesnice koja mu se dopada a to je Mira.

Možda Kale uđe kao učesnik pa sa Mirom bude i nešto. Ona je izjavila da nema ništa protiv što se sviđa Kaletu i zamolila je režiju da ga pusti u vilu i bude ravnopravni učesnik sa njom.

Meni se najviše dopada njegov osmeh i frizura koja je na dvojku trojku. neću da pričam sa vama ako ne pustite Kaleta– rekla je Mira

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter