Izvor:
29.09.2016 u 00:26
0

IZNENADNI ODLAZAK: Zorica Dukić ODLETELA sama, fanovi nagađaju da je RAZLOG… (FOTO)

Zorica Dukić baš uživa! Otkad je napustila luksuznu zemunsku vilu, Dukićeva izlazi sa prijateljima, bila je sa Gasttozzom u Parizu, radi u svom salonu… Svašta po nešto. Ona i Nenad su takođe nedavno bili kod Bumbara u Župi, zatim na jednom salašu, a ovaj put Zoka se provozala avionom, ali ne bilo kakvim.

Dukićeva je objavila fotografiju na jednom aerodromu ispred aviona koji je, kako deluje, za probnu vožnju. Fanovi su postavljali razna pitanja, a jedno od njih jeste i da li se ona to priprema za polaganje aviona. Ipak, za sada ovo ostaje nepoznanica, a možemo nagađati da je želela da vozi avion. Pogledajte fotografiju:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Zorica Dukic Draguljce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter