Izvor:
13.11.2018 u 15:16
0

JAVILA SE BOŽINA BIVŠA DEVOJKA, UČESNIK PAO U TRANS: Anđela otkrila da li su bili INTIMNI tokom njegovog boravka napolju! (FOTO)

Netrpeljivost Nikole Lakića i Bože Milovanovića raste iz dana u dan.

Naime, Milovanović ne krije da prolazi kroz najteži period života, napustio najpopularniju vilu na dva dana, kako bi video majku na samrti.

Takmičar ne krije da je tom prilikom video i bivšu devojku, Anđelu, što je i potvrdio aktelnoj devojci, Jovani Novakov Šmizli.

Nakon spekulacija da su se videli i bili intimni napolju, Božina bivša devojka se javila u program uživo i otkrila sve:

– Morala sam da se uključim, jer ne mogu da tolerišem da me ljudi svakodnevno uzimaju u usta i pričaju svakojake gluposti, pogotovo ne u situaciji u kojoj se Bole sada nalazi. Ti znaš da moraš da budeš pozitivan i jak u ovim trenucima – rekla je Anđela i dodala da li je ljubomorna na njegovu aktuelnu vezu sa Šmizlom:

– Taman posla, ja već dugo imam dečka za koga Bole zna. Nas dvoje imamo super odnos i uvek smo tu jedno za drugo i normalno je da ima devojku, to je sasvim normalno, mi 2 godine nismo zajedno – rekla je.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter