Izvor:
01.04.2017 u 23:08
0

KARAĐOĐE SUBOTIĆ OTVORENO O SVEMU: Životom ću braniti porodicu od Čabarkape, a Aleksandri ovo nikada neću oprostiti!

Karađorđe Subotić, otac i brat učesnika pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Aleksandre Subotić i Srboljuba Subotića, dao je jedan intervju u kome je pričao otvoreno o odnosima u porodici.

Ni ja a ni moja snajka Dragana nemamo ništa protiv toga što je Srba ušao u "Parove", njoj je čak drago što će se sa nje sprati ljiga i isterati na čistac laži koje je Čabarkapa izmišljao. Meni je zaista žao što je moja bivša žena Ljuba uvela Čabarkapu u naše živote i svima nam napravila probleme. Ona je slobodna žena i može da bira sebi dečka za vezu, ali nije trebalo njega da dovodi u moju kuću. Napravio mi je haos u svakom smislu. Ma neću ni Aleksandri nikada oprostiti to što i dalje veliča tog čoveka, koji je moj neprijatelj i koji je hteo da me ubije. Faktički je Ljuba kriva za sve, verujte mi, predala je Čabarkapi Aleksandru u ruke, a on je rođen da upropasti ljude.Ljuba izjavljuje samo bljuvotine i izmišljotine, mi nju nikad nismo vređali, a ona celu moju porodicu vređa. Gluposti su da je Srba ušao u "Parove" da bi uništio moju Aleksandru – objašnjava Karađorđe, i tvrdi da Srba nikada nije bio nasilan prema Aleksandri.

Srba nije tukao Aleksandru, to je laž i to je plasirao Čabarkapa preko nekog druga. Lažirao je lekarsko uverenje, međutim, sva sreća pa imamo video-snimke koji to demantuju, nama su kamere svuda i sve je zabeleženo. Svi proživljavamo pakao zbog Čabarkape, a za sve je Ljuba kriva. Čabarkapa priča da je bio sa mojom snajkom, a istina je samo da joj je polupao butik zato što je u braku sa mojim bratom. Ma čovek samo mene uništava – kaže Karađorđe i dodaje da se ne plaši pretnji.

Ako Čabarkapa krene, ili ako krenu njegovi ljudi na moju unuku ili na porodicu mog brata, ja ću se osvetiti. Braniću ih sve. Meni je pripalo starateljstvo nad unukom dok Aleksandra nije tu. Magdalena je super dete, a kada Aleksandra izađe iz "Parova", ona će je čuvati. Znate šta, ja verujem da će se Aleksandra i Srba brzo pomiriti. Ona jeste impulsivna, ali nema šanse da nasrne na njega, a vremenom će biti u dobrim odnosima.

Svet
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter