Izvor:
20.05.2018 u 22:22
0

LOŠA SREĆA NA VENČANJU: Barjaktar izgubio barjak, Nina i Mladen u svađi… Da li će će do venčanja uopšte doći? (foto)

Iako su svi jedva čekali dan venčanja Nine Prlje i Mladena Vuletića, pitanje je da li će do svadbe i doći.

Naime, prvo je mlada želela da odustane jer je sedala u sobi izolovana čitavih 3 sata.

Nakon toga, Tihomir Filipović je šokirao prizmanje da je izgubio barjak, što se po narodskim običajima smatra lošom srećom.

Nakon toga je usledila svađa mladenaca, zbog čega im je potpuno uništeno raspoloženje. Mladen se iznervirao zbog toga što su mu oduzeli mikrofon, a Nina nije mogla da poveruje svojim ušima u ono što čuje:

– Kao prvo, nije mi jasno što se ovoliko napio, a kao drugo ne svatam čoveka kojieg može da se iznervira što mu je neko oduzeo mikrofon – rekla je razočarana mlada

Na pitanje voditeljke da li žele da otkažu venčanje, začula se pesma Mladenovih drugova iz Zete koji su pokušavali da urazume Vuletića:

– Biće venčanja, tako sam odlučio i tako mora da bude! – ipak je izustio Crnogorac.

Sve vesti o svadbi godine čitajte na happytv.rs.

Hapytv.rs.
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter