Izvor:
03.12.2019 u 10:24
0

MILIIJANA VRIŠTALA, OBEZBEĐENJE JE JEDVA ZADRŽALO! ŽABAC NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO!

Zbog toga što je bilo jasno da će nasrnuti jedno na drugo, zbog ljubomore, koja ih je pritisla, Milijanu Božić i Nemanju Stamatovića Žapca, obezbeđenje je odvelo u izolaciju.

Bili su u oddvojenim izolacijama, ali su oboje plakali što ih razdvajaju, posle čega je njihova tuga prerasla u neviđeni bes. Žabac je udarao ukom u zid izolaciju, a Milijana je lupala na vrata i dozivala drrgaog.

– Nemojte nas razdvajati, smirićemo se! – vikala je Milijana. – Molim vas, samo da bduem sa njim.

Plakala je i molila da budu ponovo zajedno.

Kad je prošlo dovoljno vremena i Merlin procenio da mogu da se vrate u program, Milijana je toliko jurila, da utrči u izolaciju u kojoj je bio njen ljubavnik, da je obezbeđenje jedva zadržao.

– Da ga zagrlim, hoću, šta vam je! Samo da ga zagrlim! – vikala je i ljubila svuda po licu Žapca.

On nije znao šta ga je snašlo, ali je bilo jasno da mu je prijala ovolika ljubav.

Happytv

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter