Izvor: Happy BSC
29.05.2020 u 13:18
0

MILJANA ŽELI DA SE POMIRI SA MARINKOVIĆEM: Veleobrt TRESE čitavu NACIJU! (FOTO)

Velike rijaliti zvezde Ivan Marinković i Miljana Kulić začeli su sina u zabavno-humorističkom programu „Parovi“ pre dve godine, te je harizmatična Miksi postala majka prve rijaliti bebe, malog Željka koji ima oko dve godine.

ODBACIO JE KAO SMEĆE! ŠUT KARTA, ovo će ZAUVEK PAMTITI! (FOTO)

Naime, roditelji malog anđelčića su ponosni na svog sina, a njihov odnos doživeo je niz turbulencija.

Ivan je nedavno govorio da želi da se penzioniše po pitanju rijalitija, i posveti svom sinu što ne znači da će ga oduzeti od njegove majke.

BARBI PONOVO U RIJALITIJU: Željko ZINUO, vilica mu ISPALA, svi u ČUDU! (FOTO)

Jelena Ilić utiče pozitivno na svog verenika, pa ga je ona posavetovala da se okrene nasledniku, kao i izgladi odnos sa ženom koja mu je rodila dete, jer je to najbolje za njega i njegovu budućnost.

Podsetimo, Miksi je jednom prilikom sanjala Ivana, pa je letos pričala ovako: 

OBAVEZNO PROČITAJTE

ON JE PONOS SRBIJE Novaku Đokoviću uručena velika povelja (GALERIJA)

BRUCOŠI OVO MORATE ZNATI: Samo za polaganje prijemnog do 9.000, najskuplja školarina 243.500 dinara

DVA KLIKA DO PRIJAVE: Preko e-uprave za jedan dan prvake za dolazak u škole prijavilo 15.000 RODITELJA

PRIPREMNO ROČIŠTE PRED VIŠIM SUDOM U NIŠU: Malčanski berberin danas iza zatvorenih vrata o krivici

– Svaku noć sanjam Ivana! Sanjala sam kako je došao u Niš da vidi mene i Željka (prim.aut. sina kog su dobili u vanbračnoj zajednici, tokom boravka u rijalitiju „Parovi“). Pojavio se na bazenu na kom sam bila sa mamom i tatom. Rekla sam mu: „Vodim te kući, tamo nam je dete!“. On je, međutim, usput svraćao u svaki drakstor da popije rakiju, pa smo se posvađali. Napala sam ga što je pijan i što je uništio jetru. Probudila sam se sva u znoju, a kada sam ponovo zaspala nastavila sam da ga sanjam. Ako me Ivan pozove kada izađe iz „Parova“, naći ću se sa njim da porazgovaramo. – ispričala je rijaliti zvezda tokom uživo uključenja na društvenoj mreži „Instagram“.

Miljana je istakla da bi želela da se pomiri sa Marinkovićem, te da budu u prijateljskim odnosima zbog sina.

– Dozvoliću mu da viđa Željka. Volela bih da mu pomognem da prestane da pije i da sredi svoj život. Znam da sam govorila da je klošar, ali ja sam to izgovarala u besu. Ne mislim tako. Da je klošar, ne bih bila sa njim u vezi – kazala je jednom prilikom ona.

Dakle, izgleda da će Željko u budućnosti imati roditelje koji se slažu.

Dete će sigurno u tom slučaju biti ispunjenije i srećnije.

Ostanite uz Happy BSC portal i pratite najaktuelnija dešavanja iz raskošne vile „Parova“. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter