Izvor:
09.11.2018 u 07:20
0

MILKA JE ZAPRAVO JABUKA RAZDORA: Odnos između Conje i Mede sve više zategnut! Majka Vladimira Savića, dolila ulje na vatru! (FOTO)

U jučerašnjoj emisiji "Roditeljski sastanak", jedna od gošći je bila majka Vladimira Savića, poznatijeg kao Meda Brunda, koja je napravila opštu pometnju u vili.

Medina majka, došla je da podrži svog sina, te je provocirala Nikolu Jovanovića Conju da joj objasni kako je upoznao izvesnu Milku, međutim Conja se nije libio da joj skrene pažnju da zna dosta informacija o njoj:

– Imam informacije da ste uzeli novac od bivšeg muža, pa ste se udali za nekog ko je radio preko – provocirao je Conja.

Međutim, duel između Nikole i Vladimira se zahuktao , oko Conjine sadašnje žene, a Medine bivše devojke, Milke.

Conja je želeo da istera pravdu i da dokaže da je Milka prodavala porodične dragocenosti i davala tadašnjem momku Medi novac, kako bi on imao da troši za svoje prohteve i poroke:

– Želim da odem do Nove Pazove, sa obezbeđenjem, da ne bude da sam pobegao, da vidimo koliko su para potrošili i koliko su se zadužili – izjavio je Nikola misleći na Medu i njegovu majku, te je potom nastavio:

– Imam papire iz zalagaonice, Milka je prodavala zlato i davala ti pare za kocku – rekao je Conja.

Ove reči izbacile su Vladimira iz takta, nije želeo da mu ostane dužane, te je razvezao jezik:

– Kada je živeo sa mnom na Dedinju, kad god pukne novac na ruletu zvao je Momu i Vesnu i govorio da će izvršiti samoubistvo – izjavio je Meda.

– Pa ja sebe najviše volim – dodao je Conja kroz smeh, aludirajući da to nije istina.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter