Izvor:
13.11.2017 u 23:05
0

MILUTIN RADOSAVLJEVIĆ MILI ZA HAPPYTV.RS: Otkrio kako se osećao kada je video da ima najmanje glasova na tabeli, i šta misli o tome što je Lepa izbačena a on ostao!

Učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Milutin Radosavljević Mili, odgovarao je na naša pitanja.

Sinoć si imao najmanje glasova od strane publike. Da li ti je žao što ne uživaš veću podršku naroda?

Nema šta da mi bude žao. U svakom slučaju, drago mi je da bar imam neke koji me vole, i oni se znaju.

Kako si se osećao u trenutku kada si saznao da upravo ti napištaš vilu "Parova"?

Lagano i opušteno. Bitno je da su svi ukućani hteli da izađem, ali ja sam se pozdravio sa svima.

Milsiš li da je tvoje ponašanje prema Lepoj Lukić, za vreme "Parografa", doprinelo tvom lošem plasmanu i rejtingu kod publike?

Ne. Ja sam rekao ono što je i ona rekla, citirao sam je, ja sam onakav kakav sam.

Produkcija je ipak odlučila da rijaliti napusti Lepa Lukić, samim tim ti je pružena druga šansa. Da li ćeš promeniti nešto u svom nastupu, kako bi postigao bolji plasman u budućem takmičenju?

Čovek se menja, moguće je. Učesnici će da me napadaju jer imaju komplekse od mene, pogotovo miš Gasstozz. Sa njim ću se igrati kao sa hugo igračkom ili malom mačkom. Ja sam borac bez straha i mane.

Kako komentarišeš aktuelnu vezu Miljane i Ivana? Misliš li da je to stvarno ljubav ili samo još jedan u nizu "rijaliti poteza"?

To je realna ljubav koja će tek da se rasplamsa. Ja ih podržavam, ja nikada nisam hteo da ga uništim.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter