Izvor:
10.12.2019 u 17:58
0

NE MOŽE DA PODNESE NJENU LICEMERNOST: Ivania okrivila Slađu za raskid sa Dušanom! (FOTO)

OSTAVIO DEVOJKU USRED SASTANKA: Alberto bez milosti napao rijaliti igrače! (FOTO)

Poslednje izlaganje imala je Ivania Bajić koja nije ispričala ništa što bi moglo da iznenadi sve takmičare. Evo o čemu se radi:

Evo sad je Palčica dokazala koliko je zlobna. Ona nema ni malo dostojanstva! Ali ipak neću za nju da glasam, već za Slađu Petrušić! Priča mi neke priče, kao ja sam dobra, volim me, gotivi me i tako dalje. Priča mi kako između nje i Dušana nema ništa, kako ga gleda kao mlađeg brata, kako se samo igra s njim. A onda mi zabije nož u leđa! Najviše mrzim takve osobe – ispričala je Ivania.

Ona je istakla da ceni iskrenost i da zbog toga skida kapu Đini i Đoletu koji joj sve u lice kažu i zna kako da se postavi u odnosu na njih. Međutim, Slađa se predstavila kao prijateljica, a preuzela joj je dečka.

Na kraju ovog sastanka, najviše glasova dobila je Jelena Golubović. Ona je najomraženija osoba u vili "Parovi".

MILIJANA KRATKA I JASNA: Poručila Milojku da pripazi na OVO! (FOTO, VIDEO)


OVO MORATE VIDETI

STARLETA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE: Ko su poznati muškarci koji vole DEČAKE, a koji su sa njom VARALI žene!

SVE NA IZVOL'TE: Maca Diskrecija pokazala bradavice!

JEZIVA PEDOFILSKA PRIČA: Baba prijavila mladića (27) jer je u vezi sa devojčicom (13)!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter