Izvor:
21.02.2019 u 11:47
0

OKRŠAJ! VUYA SE I DALJE NE SMIRUJE: Vređao njenog muža i NE KAJE se zbog…!

Nakon ulaska supruge Aleksandra Požgaja desila s velika drama koju je izazvao prijedorski producent Goran Vujičić Vuya.

Vuya je rekao da ako vidi Požgajevu ženu na vratima vile Parova, da će se "popi*ati" na oboje, što je i uradio čime ga je produkcija direktno nominovala za izbacivanje i kaznila sa 500e.

– Pre nego što si ušla, ja sam se prekrstio i rekao da ću da se popišam. Čim sam te video, ja sam to uradio i tako sam se iskazao. Ja ne mogu da igram igrice, ja sam srčan i tako reagujem. Ja ću lepo da izađem sa svojom ženom idemo da se mazimo i volimo, da uživamo. Evo vam moj honorar podelite siromašnima, crkvi gde hoćete – rekao je Vuya.

– Ti si se dečko izgubio i imaš krizu, nije ništa drugo u pitanju. Ti huliš na Boga i nisi nikakav vernik, i ne znam što mešaš mog muža u našu svađu – rekla je Ivana.

Happytv.rs
foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter