Izvor:
12.12.2016 u 22:18
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Dalila se udala za POZNATOG BIZNISMENA!

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Dalila Mujić, udala se juče za poznatog biznismena u Švajcarskoj.

Ova vest je šokirala sve jer se Dalila na ovaj potez odlučila iznenada.

Ona se prošle sedmice čak četiri puta vozila avionom na relaciji Cirih – Beograd ali niko nije mogao ni da sanja šta je razlog njenog toliko čestog putovanja.

Dalila se pre pet dana vratila za Švajcarsku i juče se konačno udala.

Sada svi govore kako je ona često putovala na toj relaciji baš kako bi uspela da organizuje celo venčanje i pozove sve prijatelje i rodbinu.

Ova vest će sigurno pogoditi i njenog bivšeg verenika Mladena Đomu Vuletića, koji se trenutno nalazi u rijalitiju "Snajke" i koji nema pojma šta se događa.

On je očekivao da će možda i ona ući da boravi sa njim u istom rijalitiju, što mu je rekla Vesna Rivas, ali od toga sada neće biti ništa, jer se Dalila udala i krenula novim životom.

Čovek koji je osvojio srce Mujićeve je poznati biznismen poreklom iz Bosne i Hercegovine, koji boravi i razvija svoj biznis u Švajcarskoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter