Izvor:
06.12.2016 u 02:15
0

Perović će doživeti nervni slom: Brendon i Markova najveća ljubav zajedno, pogledajte šta rade! (video)

Bivši učesnici četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Branislav Radonić Brendon i Ema Lapin, danas su se sastali prvi put nakon završetka rijalitija.

Naime, poznato je da je Ema bivša devojka Marka Perovića, i oni su se zabavljali tri godine, dok je Brendon učesnik koga Marko nije podnosio.

Marko je njega često prozivao za njegov seksualni život, ali je Brendon to demantovao i govorio da je Marko samo ljubomoran na njega i da to zato priča.

Brendon je priznao da ga je Ema danas nagovorila da izađe iz blindiranog stana i oni su odlučili da se vozaju i uživaju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter