Izvor:
08.02.2017 u 17:03
0

Počinje „Jutranja kafica“ u vili „Parova“: PRODUKCIJA JE ZA UKUĆANE SPREMILA VIŠE IZNENAĐENJA, EVO I KOJA!

Ovog popodneva u "Parovima" nas očekuje bogat program. "Jutranja kafica" danas će trajati od 11h do 14h!

Produkcija obećava brojna iznenađenja – program će voditi dve voditeljke! Osim komšinice Zage, sa "Parovima" će danas ćaskati i Katarina Korša.

Takođe, tu su i dve gošće iz naroda – Radmila i Jovana Kovačević, koje će imati priliku da se upoznaju sa svojim omiljenim takmičarima.

Gledaoci će imati priliku i uživo da se uključe u program jer će ekipe Happy televizije biti na terenu da čuju šta vi imate da poručite ukućanima luksuzne vile.

Tema o kojoj će biti reči danas će uzburkati strasti u vili – u pitanju je rasprava o ženskim odnosima u vili. Ko su prijateljice, a ko neprijatelji, da li se žene u vili više međusobno pomažu ili odmažu, da li postoji zavist i ljubomora, saznaćete ako budete uz Happy od 11h do 14h!

Ne propustite do sad najbolje izdanje "Jutranje kafice"!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter