Izvor:
22.01.2019 u 08:55
0

POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE! PAO SE*S?! Mili i Marijana pod jorgan planinom!

Navikli smo da Milutin Radosavljević Mili i njegova izabranica Marijana Marković intrigiraju svojim ponašanjem. Žestoke svađe i česti nasrtaji Milija na Marijanu i mešanja Melise Mee Bond u njihovu vezu potresajuju ih iz korena i narušavaju njihov međusoni odnos. Pored toga, Marijana se često žali da je Mili ne primećuje kao ženu i da joj ne posvećuje dovoljno pažnje.

Međutim, ima trenutaka kada se Mili i Marijana savršeno slažu i kada razmenjuju nežnosti. Takav trenutak bio je sinoć kada su u krevetu šaputali i kikotali se, potom se po*atali a onda je izgleda došlo i do konkretnijih akcija ispod jorgan planine.

Da li je stvarno bilo seksualnioh odnosa u čuvenoj spavaćoj sobi vile "Parova", ostaje da nagađamo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter