Izvor:
29.10.2017 u 03:16
0

POTRESNA ISPOVEST NESREĆNOG OCA: 8 godina nisam video dete, tašta ga dovede do raskrsnice, priđe mi na pet metara, pokaže srednji prst, uhvati dete za ruku i ode!

Dejan Kostić, čovek kome je dozvoljeno da viđa svoje dete samo na jednoj raskrsnici u Velikoj Plani, došao je večeras u emisiju "Tajne Parova" u najpopularniju vilu na Balkanu kako bi ispričao učesnicima šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" i svim gledaocima kako je došlo do toga.

On je otkrio koliko dugo nije video svoje dete, i šta sve preživaljava tokom tih godina od strane bivše supruge i njene porodice.

Presuda je bila da u više vremenskih termina održavam lične odnose sa detetom, ali je to trajalo samo dok je postupak bio u toku. Nakon pravosnažne presude suda više od 8 godina nisam video dete, jer je bivša žena je izjavila da ne želi da poštuje sudsku odluku – rekao je Dejan, a onda otkrio šokantne detalje:

Raskrsnica u Velikoj Plani je bila predviđena za primopredaju deteta, i ja sam na to mesto dolazio u zakazanom terminu za primopredaju dve godine, ali nje i deteta nije bilo. Nakon toga, detete su do te raskrsnice dovodili članovi njene porodice, isključivo u grupi, braća, roditelji, rođaci, a onda se oni sakriju iza zgrade kod raskrnice, tašta mi sa detetom priđe na 5 metara i pokaže srednji prst, i onda samo povuče dete za ruku, okrene se i ode. Ukoliko bih ja tada priša da preuzmem njeno dete, ostali bi iskakali iz zasede, pa sam tako više puta zadobijao i fizičke povrede, ali nikada nisam uzvraćao. Oni su me pljuvali i tukli više puta, mislim da je to ostavilo neki utisak na dete. Najteže mi je padalo to kada su oni vršili psihičke pritiske na dete, gde dete meni samo kaže da neće samnom. U meni je samo preovladao razum da fizički ne krenem na njih – završio je Dejan.

Ostanite uz Happy televiziju i Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter