Izvor:
17.01.2018 u 06:06
0

POŽGAJ PONOVO SKREĆE PAŽNJU NA SEBE: Na kolenima molio gosta „Parova“ da uđe u rijaliti!

Gost večerašnjih "Ispovesti u Parovima" je Janko Paunović, koji je ispričao nesvakidašnju životnu priču.

Nakon što je saznao da nije bilološki otac svoje dece, život ga je još jednom demantovao. Naime, majka mu na samrti saopštava da otac koji ga je odgajao, nije njegov biloški roditelj.

Aleksandar Požgaj rešio je da i večeras skrene pažnju na sebe. Učesnik je kleknuo na kolena i zamolio Janka da mu se pridruži u rijalitiju:

– Janko, ti si meni kralj! Priznaj da li si lagao, ja ništa ne mogu da ukapiram u tvojoj priči… Ti nisi otac, tvoj otac nije tvoj otac… Skroz sam se zbunio. Molim te, pridruži nam se u "Parovima", ti si pravi lik za ovu priču – rekao je takmičar.

Ostanite uz Happytv.rs i pratite sva dešavanja u večerašnjoj emisiji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter