Izvor: HappyBSC
04.07.2020 u 18:35
0

POZNATI FOLKER U NEVIĐENOM PROBLEMU: Korona nije zaobišla ni njegovu porodicu

Popularni ol pevač Era Ojdanić  dane  provodi u bolnicama jer su njegov sin Dragurtin Ojdanić i zet Branko Maksimović pozitivni na koronavirus . 

– Zabrinut sam za njihovo zdravlje, ali se trudim da ne paničim. – rekao je Era i dodao da je od juče konstantno u bolnici, da mu je sin dobro, kao i da se nalazi u bolnici na Dedinju

– Nema temperaturu, ništa ga ne boli, počeo je da jede. A zet je na Infektivnoj klinici, čeka rezultate novog testa – rekao je folker 

Ono što zanima milionski auditorijum je kako se oseća Era Ojdanić i kako se on bori sa pandemijom koriona virusa. On je objasnio u više navrata da poštuje sve mere:

OVO MORATE ZNATI

JOŠ JEDAN CRNI DAN! Za 24 sata 325 novozaraženih od korona virusa, OSAM OSOBA PREMINULO

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Mačka nam pokazala gde je zakopana MALA MARIJA!

KOVID BOLNICA U NAJVEĆOJ ARENI NA BALKANU: Pogledajte kako će izgledati! (FOTO)

BOLEST SE VRATILA MEĐU NAS! Bez molebana u Crnoj Gori!

AKCIJA GORSKE SLUŽBE! Spasioci iz Novog Sada pomogli devojci na Fruškoj gori

 Nosim masku, rukavice, čuvam se. Moram da pohvalim medicinsko osoblje bolnice na Dedinju i na Infektivnoj, zaista su profesionalci – dodao je on.

Popularni folk pevač brine za zdravlje članova svoje porodice, a njegov unuk Uroš se nalazi u najgledanijem rijaliti programu „Parovi“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter