Izvor:
25.03.2019 u 11:14
0

RAT ELVINOVIH NANA NA POMOLU: Evo šta Šaha najviše zamera Safeti! Kadra se našao u neobranom grožđu! (FOTO)

Odluka jednog od ovogodišnjih favorita rijaliti programa "Parovi", Elvina Kadrića, da napusti rijaliti šokirala je njegovu armiju fanova.

Iako se sinoć našao na ubedljivom prvom mestu, takmičar je izabrao opciju Produkcije da napusti šou umesto najniže plasiranog takmičara.

Sa njim je krenula i izabranica njegovog srca, Izabela Alijoski, a kako portal televizije Hepi ekskluzivno saznaje, par je prvu jutarnju kafu popio kod Elvonove bake Safete, koja ih je podržala tokom takmičenja.

Samo za happytv.rs oglasila se i druga nana, Šaha, koja oštro osuđuje unukov izbor partnerke, ali se ne slaže ni sa stavovima Elvinove druge bake:

– Poznato je da se Safeta i ja često sukobimo. Za razliku od nje, ja ne podržavam Izabelu. Ne volim osobe koje podilaze! Meni se ne sviđa Izabelino ponašanje, što naskače na Elvina! Nikad se ne zna, možda ću vremenom promeniti mišljenje – rekla je gospođa Šaha.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter