Izvor:
15.06.2019 u 17:56
0

ROĐENDANSKO SLAVLJE IVANIA PROVODI SA NJIM: Nakon što ju je Požgaj odbacio, Ivania našla svoju ljubav? A on je ne ispušta iz ruku! (FOTO)

Ivania Bajić danas slavi svoj devetnaesti rođendan. Posetila ju je njena majka u vili zbog čega je ronila suze od sreće.

Nakon toga usledila je žurka kraj bazena na kojoj su uživale devojke koje su u kupaćim kostimima igrale, pevale a muškarci su ih zapanjeno gledali.

Pogledajte i ostale vesti vezane za Parove: MILOJKO I MILIJANA NE MOGU DA SE OPORAVE: Požgaj im je naneo trajnu štetu! (FOTO)

Međutim, Požgaj je uspeo da je iznervira prebacujući joj za ponašanje prema njemu.

SVAĐA POŽGAJA I IVANIE POTRESA VILU "PAROVA": Očitao joj bukvicu samo tako! Neće više da čuje za nju! (FOTO)

Ivania ipak, bira sebi društvo pa je Masttor, osim što ju je u stopu pratio dok je ona izazovno igrala u penušavoj vodi u bazenu, sedeo sa njom u dvorištu vile i delio neke lepe trenutke sa njom, dok su iz istog tanjira jeli tortu a Ivania nije propuštala ni trenutke da ga dodirne..

A POSLE DIRANJA… NEMA POMIRENJA: Mili i Irma zaratili kao nikad do sada! Malo golotinje neće srediti stvar! (FOTO)

Podsetimo, među njima se već desio jedan poljubac zbog koga je Požgaj odlučio da se više "ne druži" sa njom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter