Izvor:
05.12.2019 u 18:07
0

STVARNO NEMA SMISLA! ZDRAVKOVIĆ ODABRAO SLAĐU, IVANIJA VRIŠTI!

Uprkos tome što ga je Ivanija zamolila da se ne druži sa Slađom Petrušić, jer joj to veoma smeta, Dušan Zdravković nije ispoštovao zahtev svoje devojke, zbog čega je ona gotovo doživela nervni slom!

Kad ih je videla kako razgovaraju u tajnoj sobi, i kako se Dušan blisko ponaša prema Petrušić, devojka iz Šipova je počela da vrušti od bola.

– Ovo je predstava -bila je surova Slađa Petrušić.

– Ne želim da izgubim prijatelja, jer sam ih mnogo izgubio – rekao je Zdravković. – Svestan sam da jedno za drugo mnogo činimo, ne želim da te ostavim!

Alberto je skočio u odbranu Ivaniji, i rekao da nije u redu što se Dušan oglušuje o njenu molbu da ne bude blizak sa Petruš.

Ona je plakala, vrištala, dugo se nije smirila…

Happytv

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter