Izvor:
22.03.2018 u 22:32
0

TEODORA RADOIČIĆ O UKUĆANIMA: Gasttozz me je kupio za ceo život, a ove takmičare želim da vidim što pre napolju! (foto)

1. Sinoć si se poljubila sa Tihomirom. Kako je došlo do toga, i kako danas gledaš na to?

Sinoć se jesam poljubila sa Tihomirom. Do poljupca je došlo sasvim slučajno. Trenutak je bio u pitanju, ostali smo samo on i ja na bazenu i bio je to poljubac od 3 sekunde. Ne kajem se jer je to bio moj izbor. i bio pogrešan i ne moram stati iza toga. Tihomira gledam kao i do sada i znam da naš izliv guposti od juče neće promeniti ništa i to mi je najbitnije.

2. Da li si se poljubila sa Tihomirom kako bi pravila Bojana ljubomornim?

Ma glupo je odgovarati na ovo pitanje uopšte. Apsolutno ne.

3. Kakva su tvoja osećanja prema Bojanu, postoji li šansa da se pomirite?

Ne postoji šansa. Nemam nikakva osećanja.

4. Sinoć je došlo do poljupca izmešu Zerine i Mladena, a Zerina je odlučila da se poveri tebi. Misliš li da između njih dvoje može da se desi nešto više?

Isto kao što ću ja snositi posledice svog ponašanja i svojih izbora, tako će morati i Mladen i Zerina. Nisam ni kadija ni sudija da sudim. Mogu samo da kažem da Mladen ima šta da izgubi a Zerine ipak ne..

5. Kako ti gledaš na Mladena Vuletića i Ninu Prlju? Ko je po tebi imao iskrene emocije u toj vezi, a ko folira? Misliš li da postoji mogućnost da se pomire?

Pa evidento je da njihova veza nema perspektivu a to da li se vole i ko oseća šta to samo oni znaju. Mislim da će pogrešiti ako se pomire.

6. Ko od učesika je ostavio najjači utisak na tebe, a za koga smatraš da treba da napusti vilu?

E ovako.. Osoba koja je zauzela mesto u mom srcu je Gasttozz koji me u više navrata kupio svojim posupcima. Koji je pokazao da je prijatelj, da ima lavlje srce i biću tu za njega zauvek. Tihomir je takođe pokazao da mi je prijatelj., Zorica, Aleksandra i to je to. Dalila je u braku ima svoj životpa ne provodimo toliko vreme zajedno a mnogi, mnogi, mnogi su me razočarali. Napolje treba da idu Bojan, Josipa, Irma, Mira, Bojana. I za kraj moram da vam kažem da sam se vratila pet koraka unazad.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter