Izvor: HappyBSC
25.05.2020 u 11:15
0

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA KOJA POKREĆE BRANU: Izazvala je reku suza, lavinu emocija i buru jeze

Potresna ispovest takmičarke koja će otopiti i najtvrđa srca!

Zorana je jedn od najveselijih devojaka u vili, i dok niko ni ne pretpostavlja kakvu životnu priču i tugu nosi u sebi  ona je obelodanila deo i zaledila krv u žilama naciji.

Njena priča počela je temom koja predstavlja problem mnogima danas širom sveta  a to su nemaština i glad. Svi su ostali nemi pred rečima kako je gladovala i  koliko su se ona i njena majka mučile kroz život. 

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! „MERJEM“: Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

MEDICINSKA SESTRA IZ KOVID BOLNICE DOBILA PODRŠKU! Nosila bikini ispod zaštitnog odela! (GALERIJA)

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Ministar se skinuo usred TV emisije! (VIDEO 18+)

OČUH NEPRIMERENO DODIRIVAO DEVOJČICU: Kragujevčaninu preti pet godina kazne

– Moja majka je mnogo teško živela, dok se ona mučila, otac nas je maltretirao sve – rekla je sa suzama u očima i knedlom u grlu takmičarka osme sezone rijaliti programa i dodala da je bilo svega i svačega o čemu ni neželi da priča.

Dok svi kukaju i govore o tome kako je njima teško i plaču nad svojom sudbinom, ona je nemo podnosila svoju bol ne govoreći nikome koliko joj je teško, pokušavajući od sramote dasakrije svoj život, za koji kakotvrdi sama nije reprezentativan. 

Njena priča je izazvala reku suza, lavinu emocija i buru jeze. 

Niko nije ostao ravnodušan a bez teksta skamenjeni i u šoku biće sigurno izvesno vreme, s obzirom na to da je pomerila sve granice pričom koju je pokušala da sakrije.

Sve detalje iz prve ruke saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter