Izvor:
24.06.2017 u 05:55
0

TRESE SE VILA „PAROVA“: Mič izvređao Mirelu, a onda je skočio Mili i pokazao kako se brani žena!

Večeras je tokom nominacija Goran Kaleb poznatiji kao Mič šokirao sve kada je svoj negativan glas dao dojučerašnjoj drugarici Mireli Lapanović!

On je prilikom obrazloženja nominacije izrekao ružne reči o Mirlei koja je, kako kaže, samo iskoristila situaciju.

Glumi paćenicu, sda je došla do finala, i sad može lajati kome hoće, svakako je gotovo. Više nemaš gde da odeš, kad si izašla iz onog rijalitija, majka te primila u gostinjsku sobu. Tražila si, sad kad ti je Mili dao, ti skačeš na sve – govorio je on.

Mili je skočio da odbrani suprugu, pa je voditeljka zatražila periku kako bi Mili stavio jer se on non-stop javlja umesto nje.

Mili i Mirela su potom uzvraćali Miču, a onda je Radosavljević rekao da iako je Mirela ponovo rekla da je Lakić najzgodniji, da to ne znači da bi bila sa njim.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter