Izvor:
19.11.2018 u 09:23
0

U INTERVJUU ZA HAPPYTV.RS NIKOLA LAKIĆ SENZACIONALNO OTKRIO: STIŽE NOVA RIJALITI BEBA! (FOTO)

Ljubavna priča koja je aktuelna od samog starta sedme sezone zabavno-humorističkog programa "Parovi" svakako je ona između Nikole Lakića, bivšeg fudbalera i višestrukog učesnika istoimenog rijalitija i Aleksandre Tasić -Coke.
Lakić najisrenije o njihovom odnosu, problemima a i potencijalnoj prinovi!

1. Ne kriješ da su tvoje namere sa devojkom Aleksandrom Tasić – Cokom ozbiljne. Smetaju li ti njene nepromišljene reakcije?

Iskreno, ponekad mi zasmetaju nepromišljene reakcije Coke, shodno tome momentalno joj skrenem pažnju na to i nemam problem to da kažem. Mislim da je mlada i s obzirom da se prvi put nalazi u rijalitiju koji je definitivno najteža psihološka igra i apropo toga neću joj ništa uzimati za zlo.

2. Rekao si da bi voleo da dobiješ dete sa Cokom. Po čemu se ona razlikuje od ostalih tvojih devojaka, pa si sa njom poželeo dete posle samo par meseci veze?

Radimo na bebi već duže vreme i moram vam priznati da joj kasi 21 dan haha.. Ova reakcija na smeh je iskren jer bih zaista voleo da se rodi mali Lakić. Ne znam zašto, ali u dubini duše osećam da je Coka pravi izbor za mene, da ima razumevanja i ljubavi koju mi svakodnevno dokazuje, čak je i mene stavila ispred svojih roditeljima. Bio sam povređen u više navrata ali se sad nadam da neće biti tako.

3. Sinoć su svi komentarisali Cokinu i Kadrinu preteranu bliskost, čak su prokomentarisali da između njih postoji hemija. kako ti komentarišeš sve to? Da li njena bliskost sa Kadrom može da ugrozi vašu vezu?

Kadro je osoba koja podržava našu ljubav, u ovom slučaju samo on može da ispadne nečovek ako je gleda drugim očima i koristi svaku priliku ne bi li joj se približio. A Coka sa mnom radi na detetu tako da bi bilo suludo da u ovom trenutku sedi na dve stolice, bio to Kadro ili neko drugi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter