Izvor:
21.12.2016 u 04:58
0

U nedelju će mnogi zanemeti: U parove ulazi neko zbog koga će Vesna Rivas strahovati?!

Vesna Rivas već se pokazala kao sjajan rijaliti igrač i postala je prava rijaliti zvezda. Izgleda da to nije sve od porodice Rivas i da ćemo u novoj sezoni "Parova" imati prilike da vidimo još jednog člana.

Naime, produkcija rijalitija "Parovi" potpisala je ugovore sa 200 potencijalnih učesnika nove sezone. Među njima je i Petar Pajić, sin Vesne Rivas.

Zbog Petra se Vesna nedavno uznemirila, jer je imao saobraćajnu nesreću. Izgleda da se oporavio od toga i da je spreman za rijaliti borbu.

"Parovi" počinju u nedelju, a zasad je poznato da među novim učesnicima ovog rijalitija neće biti Nenad Marinković Gastoz, koji je odbio ponudu da uđe ponovo u vilu. U "Parove" ne ulazi ni Branislav Radonić Brendon.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter