Izvor:
08.11.2019 u 12:52
0

UMALO DA POKVARE RASPOLOŽENJE: Mili i Dušan i dalje u ZATEGNUTIM ODNOSIMA zbog svađe na ŽURCI! (FOTO)

POČEO SLAVSKI RUČAK U "PAROVIMA": Naše dve učesnice, Sneža i Dragana, slave Mitrovdan! Atmosfera nikad prijatnija! (FOTO)

Tokom slavskog ručka uključila se gledateljka koja je čestitala slavu Dragani i Sneži, ali je poseban pozdrav imala za Ivaniu i Dušana.

Za mojih 67 godina nisam videla kulturnijeg i vaspitanijeg dečka – rekla je gledateljka za Dušana. Na tako nešto Mili nije mogao da ćuti:

Ne vidite vi dobro. Ne može biti normalan ako lomi po kući i psuje. Polomio sto i stolice, psuje majke, sram da ga bude. Ali s obzirom da je danas slava nećemo o tim temama – rekao je Mili.

Dušan je poslao pozdravio gledateljku i poljubio Ivaniu. Oni su maksimalno ispoštovali ovako lep dan i nisu hteli da započinju svađu. Lepo od njih.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter