Izvor:
18.01.2019 u 18:15
0

VLADIMIR SAVIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Raskrinkao tajne afere učesnika u vilu „Parova“! (FOTO)

Takmičar sedme sezone najgledanijeg rijaliti programa "Parovi" čuveni konobar, Vladimir Savić Meda u eksluzivnom intervju samo za happytv.rs ogovorio je na pitanja vezana za njegove odnose sa pojedinim takmičarka kao što je izneo i svoje mišljenje o atmosferi koja ovih dana vlada u vilu.

1. Kako komentarišeš rasprave koje si imao sa Nevenom Kalaver i njen komentar da si ružan? Da li ti to smeta i kakvo mišljenje imaš o njoj?

– Naravno da ne mislim da sam ružan, naravno da mi smeta jer imam lepo mišljenje o sebi. Malo sam se ugojio ali ne mislim da je to ništa strašno. Uveć ću se raspravljati sa svakim ko me uvredi jer držim do sebe i iz tog razloga sam ušao u raspravu sa Nevenom pa sam joj odgovorio istom merom. Generalno imam loše mišljenje o njoj kao što sam i rekao, puno pije i pravi gluposti a stalno govori za sebe kako je najbolja, ali bi to trebalo drugi da kažu a ne ona sama.

2. Da li ti se sviđa takmičarka Zorica Radujković ili Melisa Mea Bond i sa kojom od njih dve bi pre ostvario vezu?

– Zorica mi se ne dopada jer se ugojila a pritom i baš preteruje u konzumaciji alkohola ali i njeno ponašanje je generalno problematično, dok je Melisa super kao osoba. Često pričam sa njom i družimo se, čak smo se i poljubili par puta na bazenu i napolju, zgodna je i odlično izgleda. Čak mi je i simpatično to što ne govori tačno srpski jezik, deluje još zanimljivije kada izgovara reči, veoma je moguće da će biti nešto više u vezi nas, ali ima vremena, videćemo.

3. Da li ti se i dalje sviđa Aleksandra Marjanović nakon što je flertovala sa Aleksandrom Požegajem i da li si sada promenio mišljenje o njoj?

– Pa okej je i ona, kao što sam i ranije govorio i dalje mislim da je slatka devojka. Svima je jasno da se ona igra sa Požegajem kao što je pokušala i sa Mastorom, Elvinom i sa mnom. Nisam promenio mišljenje o njoj samo mislim da preteruje sa svojom agresijom koju ispoljava na Ilijani i mislim da previše skače na neke učesnike bez razloga. Mislim da između nje i Požgaja se neže ništa desiti jer mislim da ona ne želi vezu ovde a pritom je i on oženjen, tako da sam sasvim siguran u to.

4. Šta misliš generalno o atmosferi u vili "Parova" i sa kojim takmičarem imaš najbolju komunikaciju?

– Atmosfera je dobra nekada ali u većini slučajeva se sve zasniva na svađama pogotov u emisijama. Mislim da je sinoć bilo dobro na žurci i smatram da je bio pravi potez što ste nam vratili tu emisiju i sviđa i se što su dosta strožije kazne jer za nasilje ovde nema mesta. Često kada ćutim posmatram kakva je atmosfera i šta rade drugi učesnici. Ilijana, Lakić i Mastor su takmičari sa kojima imam odličnu komunikaciju, a definitvno sam najbolji sa Ivanijom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter