Izvor:
13.11.2019 u 17:32
0

ZAGLAVILI SE U OSTAVI: Iskoristili momenat pa se PREPUSTILI STRASTIMA! Niko od ukućana nije mogao da ih nađe! (VIDEO, FOTO)

PREVARU UPAKOVALA U IGRU: Pokušala da opravda svoje postupke, a onda je Milojko predložio OVO! Nastupio MUK! (VIDEO, FOTO)

Nemanja Strahinić Ploća šokirao je sve svojom izjavom. Evo šta je on rekao za Ivanu Mitrović:

Ja sam Ivanu u ostavi savetovao kako da se ljubi. Ona ne zna da se ljubi! Ja sam nju učio – rekao je Ploća.

Ovo dete je pratila sve sezone rijalitija, zna ko je s kim spavaol Ja se pital da li je ona nešto radila za ove 24 godine. Takvih ima na izvoz. Ona nije čista u mozgu, nije normalna. A takve su najopasnije. S obzirom šta je radila sa Krofnicom dva dana, mogu da zamislim onog momka koji je pobegao od nje – ubacio se Mili.

Svi smatraju da je Ivana fina devojka, ali Milutin Mili Radosavljević očigledno ne misli tako.

MRTAV JE LEŽAO NA MILIJANINOM KREVETU! Hitna pomoć ništa nije mogla da učini!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter