Izvor:
10.05.2017 u 20:02
0

ZORANA ZA HAPPYTV.RS: Evo ko je misteriozni Semir sa kojim je Dalila opštila uz drvo!

  1. Koliko ti se promenilo mišljenje o učesnicima od kada si u vili i o kojim konkretno?

– Pre svega želim da se zahvalim Hepi televiziji na ukazanoj prilici. Moje mišljenje se nije mnogo promenilo. Jako dugo sam pratila svačiji korak i reakciju te me zbog toga ništa ne iznenađuje. Nadala sam se da me Dalila neće uzeti na zub, ali bez obzira na moje opomene bila je uporna u tome da otvorim usta i progovorim. Da, promenila sam mišljenje o Vesni Rivas, gledajući je stekla sam mišljenje da je mač sa dve oštrice, sada sam to mišljenje promenila jer je u par navrata znala u moju korist da odgovori. Da li zbog poštovanja prema mojoj majci Zorici Marković ili zobg mog stava koji imam, zaista ne znam.

  1. Sa kim se od učesnika najbolje slažeš?

– Za sada je možda još uvek rano da komentarišem svoje slaganje sa učesnicima jer me još uvek upoznaju. Ali bih izdvojila Vesnu, Mirjanu, Aleksandru i Slađu. Muškarcima nikada ne verujem čak i kada ih smatram prijateljima.

  1. Šta znaš o Dalili?

– Sinoć sam progovorila o njoj, nije joj bilo potrebno da dira u moj karakter i poštovanje same sebe. Zakačila me je za Ploću sa kojim zaista nemam ništa osim prijateljskog odnosa. Da, vodila je ljubav uz drvo pored pekare u sred Tuzle. Biće prilike da osobe koje su bile sa njom to i potvrde. Ima tu još dosta toga, ali čuvam za njen sledeći udarac.

​​​​​​​

  1. Zašto ste se vas dve odmah po tvom ulasku sukobile?

– Nisam neko ko voli da se svađa ali od kako sam došla uporno pokušala da me sputava u govoru, druženju pa čak i da me omalovažava. Ja sa njom nisam čuvala ovčice i meni se tako ne može obraćati. Niko je nije vukao za jezik da provlači temu mog odnosa sa Ploćom.

  1. Ko je Semir kog si sinoć spominjala i šta je on imao sa Dalilom?

– Semir Sema Aldić je moj radni kolega sa kojim sam godinama radila u bendu. Pre uslaska smo se čuli i već na prvu mi je rekao neke informacije o Dalili. Bio je sa njom i zna jako puno šokantnih informacija o njoj. Čak je naglasio da bi sa zadovoljstvom došao i podelio sve sa nama.

  1. Koji momak u vili ti se udvara i da li bi u nekom slučaju prihvatila njegov flert?

– Moram da se nasmejem, obzirom da sam nova u vili. Ima ih koji bi rado flertovali. Ali opet ponavljam ušla sam isključivo iz razloga da me gledaoci upoznaju. Pevačica sam koja ima svoje pesme i ciljeve i zaista mi je nepotrebno da sebe i ime koje je iza mene degradiram i sputavam na nivo starlete, klaberke i osoba koje ni same ne znaju kakvo je njihovo zvanje. Ni u kom slučaju ne bih sebi napravila i priuštila cirkus kao pojedini. Za mene je flert jedno a veza i avantura nešto sasvim drugo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter