Izvor:
25.09.2017 u 03:53
0

ZORICA POTPUNO ISKRENO O BIVŠEM DEČKU: Nemam nikakve ljubavne emocije prema Gasttozzu, shvatili smo da nismo jedno za drugo jer…

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Zorica Dukić, odgovorila je potpuno iskreno na pitanje jednog gledaoca.

Naime, on je pitao da li još uvek voli Gasttozza i šta bi se desilo ako on uđe u najpopularniju vilu na Balkanu, na šta je Zorica rekla:

O Nenadu mislim sve najlepše kao čoveku. U nekoj budućnosti koju ja želim za sebe ne vidim njega, kao što on ne vidi mene u svojoj sadašnjosti. Kada smo proveli određeno vreme u pravom svetu, shvatili smo to da nismo jedno za drugo. Ja nemam nikakve ljubavne emocije prema njemu, a volela bih da ostanemo drugovi za ceo život. Ništa se posebno ne bi desilo kada bi ušao.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter