Izvor:
16.01.2019 u 23:58
0

ZORICA RADUJKOVIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Otkriva SVE dobro čuvane TAJNE takmičara! (FOTO)

1. Nakon sinoćneg poraza u "Parokvizu" direktno si nominovana. Da li priželjkuješ da ispadneš, s obzirom na to da su gledaoci primetili da si utihnula?

– Drago mi je što sam nominovana. To su uvek situacije kada vidim da nemam prijatelje ovde, već samo konkurenciju i da mene svi tako vide. S obzirom da je poluvreme, popucaće mnoga prijateljstva, jer će svako želeti da drugom vidi leđa. Popucale bi i veze, nego im je sad "malo neprijatno". Ne mislim da sam neko ko treba da izađe. Bilo bi pametno da polovinu trenutnih takmičara ispatim. Samo sam se malo smorila, kako bih mogla i neku lepu sliku da pošaljem o sebi.

2. Opet si se odala "starom prijatelju", alkoholu. Da li te situacija u vili navodi da konzumiraš alkohol ili je to navika koju si donela spolja?

– Alkohol sam malo smanjila. To je i razlog to što sam se malo pritajila i dok sam u vili ne verujem da ću sasvim prestati da konzumiram alkohol. Navika nije od ranije i ne verujem da ću po izlasku imati problema sa tim.

3. Kako komentarišeš trenutnu situaciju u vili, odnosno stalne provokacije takmičara na račun Ivana Marinković, šta misliš o njemu?

– Jedva čekam da vidim "parove" napolju, tj. koliko će vremena provesti u tim svojim kvazi vezama. Eventualno mesec dana i radujem se tome, jer će maske pasti, a ispod ostaju ološi. Ivan je retko loš čovek i đubre. U najboljem slučaju ološ, kontraš, očajnik. Zato ga i napaduju, jer su prepoznali to u njemu. Ali kao neko od sto godina živeći u rijalitiju odlično odoleva napadima. Samo što za to treba da nemam obraza ni ponosa kao on. Takav je rođen.

4. Da li je po tvom mišljenju Nevena Kalaver zadužena za krah veze Đoleta i Đine, s obzirom na to da si očevidac mnogih situacija u vili?

Apsolutno. I jako mi je drago zbog toga. Nevena se jako dopada Đoletu i nije mi jasno zašto sebe muči vezom sa tom Đinom. Ispratila sam mnoge njihove razgovore i mnogo puta sam pričala i sa Nevenom. Oni su par. Đina očajnički pokušava da povrati svoj "rejting" u Đoletovim očima, juri ga po vili, opet je sva fina i čedna. Đoletova porodica ni malo to ne podržava kao ni ja, samo što dalje od nje. Postoji mogućnost da se na kratko vrati Đini, kao što je i učinio ali svi znamo da će to biti kratkog daha. I tu mogućnost će joj zapravo dati Nevena jer ona neće juriti za njim, i to tako treba. Jedva čekam da raskinu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter