Izvor: kurir.rs
03.08.2023 u 16:06
1

SKANDALOZNI POSTUPCI SRPSKOG REPERA: Odvratnosti koje radi ostaviće vas bez teksta evo i koje (VIDEO)

Kontroverzni reperski dvojac Desingerica (Dragomir Despić) i Pljugica (Luka Bijelović) ne prestaju da šokiraju javnost svojim nastupima, a poslednji u nizu izazvao je oštru osudu javnosti.

Nako udaranja devojke u glavu strašnog postupka koji  su većosuduli mnogi član reperskog dvojca Desingerica i dalje zgražava javnost. Na svom nastupu Desingerica je izuo patiku i krenuo da gura nogu ljudima u lice. Naime, njih dvojica su nastupali u klubu, a Desingerica je izuo patiku i krenuo da gura stopala ljudima u facu.Što je sa pravom ponovo izazvalo gnev u javnosti.

MAMILA UZDAHE ŠIROM JUGE: Ovako je Suzana Mančić izgledala na prvom venčanju

Je l’ realno da smrdljivim nogama ide prema publici“ -Ovom noge smrde i preko ekrana-, -Da li je realno da ljudi plaćaju ovo da gledaju-, bili su samo neki od komentara .

@djmirzzam bajooo nisi svesna #fyp #desingerica #pljugica #nightlife #dj ♬ Karneval II – Sajfer

Ovaj dvojac nedavno je izazvao osudu javnosti zbog skandaloznog snimka sa nastupa na moru. Na  snimcima  se vidi kako Desigenrica blagim pokretima kontinuirano udara patikom u glavu devojku iz publike, kojoj je dao mikrofon u ruke i koja peva u tom trenutku.

Dvojac koji ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem uglavnom počinje da iritira javnost, da li je ovo njihov marketinški potez ili pak opšta nekultura? Desingerica i Pljugica, su na javnoj sceni tri godine i poznati su po skandaloznim nastupima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pljugica (@lulepljugica)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pljugica (@lulepljugica)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SKANDALOZNI POSTUPCI SRPSKOG REPERA: Odvratnosti koje radi ostaviće vas bez teksta evo i koje (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter