Izvor: blic.rs
11.01.2024 u 18:50
0

NOVI, ŠOK-DETALJI: Prijatelj pričao o misterioznoj smrti Rođe Raičevića, pomenuo i kokain

Pevač Rođa Raičević preminuo je u 45. godini života, u svom stanu u ulici 27. marta. Šuškalo se da je umro od prekomerne doze metamfetamina, iako to nikada nije zvanično potvrđeno. Međutim, njegova smrt za mnoge je misterija.

I 23 godine nakon pevačeve smrti u medijima se pojavi neka nova informacija iz njegovog privatnog života.

Marinko Nikolić je svojevremeno bio vlasnik lokala u Beogradu, koji je bio omiljeno mesto poznatih ličnosti, pa i Rođe. On se prisetio Raičevića, pa rekao:

– On je bio moj veliki prijatelj. Rođa je bio divan čovek i umetnička duša. Njega su proglasili za narkomana. Koliko ja znam on je jedno pet, šest puta uzeo belo. Jeste Rođa par puta uzeo kokain ali heroin nije. Na heroinu nije bio sto posto. A ta njegova misteriozna smrt… Da je otišao kod doktora na vreme. Koliko znam ali ne mogu da garantujem, jednom su uzeli žuto da bi ga to spustilo. Njemu se pritisak izjednačio, ovi se prepali, nisu zvali hitnu pomoć. I posle bilo kasno – ispričao je Nikolić u jednoj emisiji.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter