Izvor: happybsc
12.11.2023 u 07:37
0

STRAVIČNI DETALJI IZ ŽIVOTA DEMI MUR: Javnost potpuno uznemirena

Poznata holivudska glumica imala je jako težak život, a malo ko za to zna.

Biografija glumice podigla je mnogo prašine. Detalji koji su najviše šokirali, ali i potresli javnost jesu dve strašne stvari koje je mlada Demi preživela zbog majke.

OGLASILA SE PRIJA PRED KONCERT U NIŠU! Pevačica se emotivnim rečima obratila publici i otkrila šta je sve snimila sa bine VIDEO

Naime, kada je bila dete, njena majka se predozirala i Demi je bila prisiljena da joj prstima čupa tablete iz grla.

Kada je imala samo 15 godina, majka je dopustila da Demi siluje jedan muškarac, navodi ona u biografiji. Nakon gnusnog čina, dao je njenoj majci oko 400 dolara.

„Kakav je osećaj biti prodat?“, upitao ju je taj muškarac. „To je bilo silovanje i odvratna majčina izdaja“, napisala je glumica u svojoj biografiji.

Ubrzo nakon toga, Demi Mur otišla je iz porodične kuće.

Sa 17 godina upoznala je muzičara Fredija Mura, sa kojim je napisala tri pesme i za kog se udala 1980. godine. Bili su u braku pet godina. Samo dve godine kasnije, udala se za glumca Brusa Vilisa, sa kojim je provela 13 godina u zajednici i sa kojim ima troje dece – Rumer, Skaut i Talulu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter