Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
12.12.2023 u 17:02
0

TADA MU NIJE SMETALO: Šerif Konjević napravio haos zbog novčanice na čelu, a evo kako je nekad bio „OKIĆEN“! (VIDEO)

Šerif Konjević je tokom nastupa u Austriji doživeo vrlo neprijatnu situaciju, kada je jedan dečko pljunuo na novčanicu i zalepio pevaču na čelo.

Pevač je bio vidno uznemiren, te je vratio novac, i rekao da on to ne dozvoljava. Nakon ovoga, na internetu je „oživeo“ snimak na kojem se može videti da je Šerif potpuno okićen parama, od glave do pete.

On je imao kaiš oko struka gde je bila zakačena ogromna svota novca, dok je na glavi imao doslovno krunu od para.

Kako se navodi, Šerif je za samo jednu noć tada uzeo preko 30.000 evra.

Jednom prilikom povako je govorio o bakšišu:

– Ja ne volim o tome da pričam. Kada dođem u restoran da ručam, prvo zovem konobara da ga počastim. Svi mi volimo novac na neki način, živimo od toga, ali svi u javnosti to potenciraju zbog snimaka sa svadbi, ali mi nemamo sa tim veze. Oni daju taj novac, oni nešto muljaju sa tim parama, ja ne znam niti me interesuje. Ja imam svoj honorar, dam sve od sebe i to je to – objasnio je pevač na čiji jedan veliki hit publika neverovatno reaguje.

„NEMOJ MI TO PLJUVANJE NA ČELO“: Srpski pevač imao nezgodnu situaciju na koncertu

Podsetimo, na snimku koji je postao viralan na mrežama vidi se kako legendarni folker izvodi pesmu“Sin“, kada se na binu popeo jedan mladić koji je zalepio pevaču novčanicu na čelo, a Šerif mu je tada poručio:

 Nemoj mi to raditi. To, ja ne dam nikome, na čelo, to pljuvanje.

@n.nofficiall Serif Konjevic odbijanje baksisa/ Kafansko vece u Austriji😀#croatia🇭🇷 #macedonia🇲🇰 #serifkonjevic #serbia🇷🇸 #östtereich🇦🇹 #bosnia🇧🇦 #fyp #fyp #music #balkantiktok #tiktok #music ♬ Originalton – N_N

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter