Izvor: Blic
06.04.2024 u 08:27
0

„TREĆA TRUDNOĆA BI MI SVE USKRATILA“: Melina otkrila zašto nije želela više dece sa Harisom

Razvod Meline Džinović i Harisa Džinovića jedna je od glavnih tema u javnosti proteklih nedelja, a nakon što je upala u porodičnu kuću na senjaku, modna kreatorka nije se javno oglašavala.

Oni imaju dvoje zajedničke dece, ćerku Đinu i sina Kana, a jednom prilikom prilikom Melina je otkrila zbog čega ona i Haris ne žele da prošire porodicu.

Oni imaju dvoje zajedničke dece, ćerku Đinu i sina Kana, a jednom prilikom prilikom Melina je otkrila zbog čega ona i Haris ne žele da prošire porodicu

– Ne planiramo treće dete jer smo suprug i ja veoma slični. Imamo devojčicu i dečaka, čime je upotpunjena slika savršene familije, a život smo organizovali tako da sve odlično funkcioniše. Volim da spavam do dvanaest sati, odlazim na trening i putujem sa suprugom, a treća trudnoća sve bi mi to uskratila- rekla je svojevremeno Melina i otkrila na koji način vaspitava naslednike.

– U mojoj kući vlada patrijarhalno ponašanje, kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita. Divno je to što je moj muž uspeo da izbalansira da moje i njegove želje budu ispunjene. Decu vaspitavam tako da se odmah smire kada ih otac oštro pogleda. U našoj kući nema modernog vaspitanja i ne dopuštamo im hirove. Često dobijaju i kaznu koja podrazumeva da sedam dana nema slatkiša – rekla je ona tada.

Podsetimo, nakon što je davao intervjue, Melina je upala u kuću u kojoj Haris živi sa sinom Kanom i ćerkom Đinom.

Pevač je pozvao policiju, a kada je ekipa izašla na teren Melina Džinović je izgovorila: „Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter