Izvor: Kurir.rs
27.09.2023 u 08:08
0

GLAVNI RUSKI BEZBEDNJAK: Ukrajinska ofanziva propala, gube ogroman broj ljudi

Ukrajinska kontraofanziva je propala, a kako se čini danas, nema izgleda ni da će u skorije vreme doći do razrešenja ukrajinske krize, poručio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.

On dodaje da Ukrajina nastavlja da ima velike gubitke: veliki broj ljudi i dalje gine, a ukrajinska vojska uništava i sopstvenu infrastrukturu.

„Što se tiče zapadnog oružja koje je dato kijevskom režimu, ono se pokazalo neefikasnim protiv ruske tehnike i počelo je postepeno da nestaje na frontu“, prokomentarisao je on.

Patrušev je, takođe, zahvalio Egiptu, koga je danas posetio, navodeći da ova država nije poklekla pred pritiscima SAD i EU i nije poslala Kijevu oružje.

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu takođe je danas govorio o SVO. On je poručio da je za poslednjih mesec dana Ukrajina izgubila više od 17.000 vojnika i više od 2.700 jedinica vojne tehnike, među kojima su sedam američkih borbenih vozila pešadije „bredli“, dva nemačka tenka „leopard“ i jedan engleski tenk „čelendžer“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter