Izvor:
14.11.2016 u 21:42
0

Aleksandra Prijović trudna? Evo kako je Brenin sin reagovao kada je čuo da će možda postati tata!

Jedna od najpopularnijih pevačica „Granda“ Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović čekaju bebu, prenosi Kurir.

Prema saznanjima ovog medija, folkerka se poverila prijateljima da sumnja na trudnoću zbog istaknutih simptoma koje ima već dve nedelje.

Brenina i Bobina snajka oseća promene u organizmu koje ukazuju na drugo stanje, a razlog više da posumnjaju je to što su poslednja tri meseca radili upravo na tome da postanu roditelji.

Aleksandri već mesec i po dana kasni menstruacija, a to joj se ranije nije dešavalo. Takođe joj je pojačan apetit i bukvalno više ne bira ni šta jede ni u koje doba dana i noći uzima hranu. Rekla nam je da ima osećaj da je trudna. Kaže da je Filip presrećan, a ona ga smiruje jer mora prvo da ode na pregled. Ne znam da li su rekli Breni i Bobi – otkriva izvor i dodaje da Prijovićeva često menja raspoloženje.

Čas je nasmejana i raspoložena, čas je nervozna. U poslednje vreme žali se na umor i mučninu, pa je u više navrata na nastupima tokom pauze sedela i odmarala se zbog naglog pada energije, iako ima običaj da u to vreme đuska s dečkom i društvom u separeu – kaže jedan Aleksandrin prijatelj.

Pevačica je bila prilično zbunjena pitanjem o trudnoći.

Baš ste me zatekli! – rekla je posle kraće pauze.
Molim vas, nemojte još ništa da objavljujete. Rano je još da govorim o tome, čekam da se vratim s puta i odem na pregled. Nije vreme za tu temu dok se sve ne isproverava – rekla je folkerka za Kurir.

Njena buduća svekrva Lepa Brena nije odgovarala na pozive do zaključenja broja.

Kurir
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter