Izvor:
29.12.2016 u 02:59
0

ANA IVANOVIĆ odlukom iznenadila SVET: Nadali smo se da je TRUDNA, a ona nas je ubedila u DRUGO!

Naša najuspešnija teniserka Ana Ivanović saopštila je na svom Fejsbuk profilu da završava igračku karijeru.

Nekadašnja naša prva igračica sveta, Ana Ivanović odlučila je da se povuće iz sveta tenisa.

Ana se obratila svojim pratiocima i fanovima putem svoje Fejsbuk stranice i objasnila da prestaje sa tenisom iy nemogućnosti da se i dalje takmiči na najvišem nivou.

– Imam važne vesti koje želim da podelim sa vama, nisam htela nigde drugde da objavim ovu informaciju jer mislim da vi zaslužujete da saznate prvi. Odlučila sam da se povučem iz profesionalnog tenisa. Teška odluka, ali ima dosta razloga za slavlje. Igram tenis od pete godine, kada sam videla Moniku Seleš na televiziji. Roditelji su mi pružili puno podrške, a svojevremeno sam bila prva na svetu. Bila sam prva na svetu 2008, osvojila sam 15 WTA titula, igrala tri Grend Slem finala, Fed kupova, kao i mnogo nezaboravnih mečeva. Mogu reći da je to odlično za devojku iz Srbije, ali pošto više nisam u mogućnosti da se i dalje takmičim na najvišem nivou, moram da se povučem. Šta dalje? Postaću ambasador sporta i zdravog života i istraživaću prilike u biznisu, modnoj industriji, između ostalog. Takođe, imaću više vremena za svoje filantropske aktivnosti, uključujući i rad za UNICEF. Pored toga, ko zna? Sve što mogu reći je da živim svoje snove i zaista se nadam da ću pomoći drugima da rade to isto. Zato, nemojte biti tužni. Budite optimistični uz mene. Šaljem ljubav i veliku zahvalnost svima koji su mi pomogli da živim najlepši život. Volim vas sve i hvala. Vaša Ana – rekla je vidno emotivna Ivanovićeva.

Ova vest je veoma pogodila sve njene obožavaoce i fanove, te je njen video prokomentarisan preko tri hiljade puta, a među komentarima su bile samo reči hvale za Anu i podrška.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter