Izvor: KURIR
17.10.2022 u 17:00
0

„BIO SAM KAO BILJKA, ISTO JE BILO ŽIVOT ILI SMRT“: Dino Merlin bio je BOLESTAN, svašta mu je padalo na pamet a ovo mu je TEŠKO PALO

Pevač Dino Merlin gotovo nikada ne govori o privatnom životu, već isključivo o muzici i svojoj karijeri, koja traje nekoliko decenija.

Pevač Dino Merlin gotovo nikada ne govori o privatnom životu, već isključivo o muzici i svojoj karijeri, koja traje nekoliko decenija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„BIO JE MOJ LIČNI HEROJ,NEKO SA KIM JE VREME DRUGAČIJE PROLAZILO, KAO DEČAKU BI MI ISPUNJAVAO SVE ŽELJE!“: Žal za Rođom Raičevićem ni posle 21 godinu ne prolazi! (ŽIVOTNA PRIČA/SEĆANJE)

Ipak, jednom prilikom otkrio je nepoznate detalje iz svog života i tada ostavio javnost u šoku. Naime, pevač je otkrio da se borio sa teškom depresijom i da je tada mislio da je svemu došao kraj.

„Ovo ću prvi put reći, ja sam u jednom periodu svog života bio teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju, to ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio ni za šta. Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt, jednostavno sam samo bio biljka. To je period kada hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet“, rekao je tada sa suzama u očima tada pevač na HRT.

– Odlučio sam da nastavim i 2000. godine snimio sam album „Sredinom“, na koji sam jako ponosan – dodao je muzičar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter