Izvor: ALO
24.07.2022 u 10:01
0

„BRAK I DECA MI NISU PRIORITET!“: Mirjana Karanović o najvećoj intimi: Nema na Balkanu muškarca koji bi to pratio

Glumica otvoreno o braku i deci

Glumica Mirjana Karanović  (65) otvorila je dušu o najvećoj intimi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi, iz njih nisu nastala deca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako – kazala je na početku Mira Karanović.

– Prosto nisam osećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu. I evo sad kako se više govori o pravu na izbor… To nije bunt. Dete bi trebalo da ima porodicu, oca i majku – dodala je glumica.

– Kako sam ja tako vrlo zauzeta, i sve ostalo, nema ovde na Balkanu muškarca koji bi to pratio, koji bi to tolerisao, i onda nisam dobila decu, nisu se desila deca – zaključila je.

Mira je nedavno pričala i o strahu koji ima:

– Za mene, kao i za mnoge ljude, postoji strah od odlaska. Mislim da ga nosimo od detinjstva, strah da će nas ostaviti roditelji, a kasnije i neki drugi ljudi do kojih nam je stalo. Različiti strahovi utiču na naše ponašanje i potrebno je mnogo samosvesti i rada kako bismo sprečili da strahovi kontrolišu naše živote. Nekada su mi bili potrebni meseci da prebrodim raskid ili nešto loše što mi se desilo, a danas prepreke savladam za jedan dan – iskrena je bila tada Mirjana Karanović za „Stori“.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter