Izvor: Happytv.rs/24sedam.rs
02.11.2023 u 15:35
0

OVAJ GLUMAC JE VELIKA LJUBAV MIRJANE KARANOVIĆ: Ali veza im nije potrajala, mlađi je od nje 20 godina (FOTO)

Markantni kolega je, takođe, govorio o njoj.

Mirjana Karanović se nikad nije udavala, a o svojim ljubavima i privatnom životu gotovo da nikad ne priča u javnosti.

Glumica je imala, ipak, jednu romansu o kojoj je progovorila, priznajući da joj je taj muškarac ostao važan i danas. Reč je o glumcu Erminu Bravu, koji je ostao jedna od njenih najvećih ljubavi. Iako je mlađi od Karanovićeve 20 godina, glumica je rekla da na njega može da se osloni u poslovnom smislu, ističući sve vreme da je više nego zadovoljna njegovom pojavom.

Vodili ljubav na sceni

Oni su igrali zajedno u predstavi, a za potrebe glume morali su da vode ljubav na sceni, te je Mirjana opisala svoju impresiju.

ONA JE MALICIOZNA I ZLA: Maja Nikolić žestoko udarila na Gocu Tržan

– Radi se o vođenju ljubavi na pozornici. Na bini je zemlja, mi bez odeće i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pritom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala – rekla je glumica, a zatim nije krila da joj je značajan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)


– Ermin Bravo je nešto najbolje što mi se dogodilo u poslednjih nekoliko godina, on mi je veoma važan u životu – poručila je Karanovićeva za „Gloriju“.

Ostali prijatelji

Kako su prenosili mediji, upravo nakon njihove zajedničke saradnje otpočela je i njihova romansa, ali koja nije potrajala. Glumci su posle veze ostali dobri prijatelji.

I Bravo je imao šta da kaže o Mirjani, pa je istakao da su odlični partneri.

– Volimo da radimo zajedno i tražimo način da se to ponovo desi. Nadam se da će toga biti još puno i da nikad nećemo prestati da radimo zajedno. To je partnerstvo za koje se nadam da je doživotno – rekao je Ermin jednom, preneo je magazin Hello.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter